Over ons


Het gezicht achter LuXXyDoodles ben ik, Carla.

Samen met mijn man, 3 (volwassen) kinderen waarvan er nog 2 thuis wonen delen we onze passie voor dieren. Wij zijn gevestigd in Noord-Limburg, Bocholt.

Van kleinsaf zijn er altijd dieren bij ons geweest; honden, paarden, koeien, kippen, geitjes,... Jaren geleden ben ik al eens actief geweest met het kleinschalig fokken van een ander ras. Als je dit goed wil doen, dan stop je daar je hart en ziel in. Na 7 jaren stilte van puppygeluidjes, wou ik mij terug kunnen inzetten voor deze passie, het gaf me zóveel voldoening. Zorgvuldig ben ik opzoek gegaan naar een voor ons fantastisch ras, de Australian Labradoodle! Een allergievriendelijke, niet verharende intelligente hond met een fantastisch karakter en bijzonder mooie uitstraling.

Na het volgen van een officiële fokkerscursus zijn wij lid geworden van de ALAEU (Australian Labradoodle Association Europe), samen met ons eerste fokhondje Lizzy. 

Ik kijk er heel hard naar uit om mijn passie voor de Australian Labradoodle te kunnen delen met iedereen die hierin interesse heeft en hoop dat nog vele andere mensen een waardevolle band kunnen en mogen opbouwen met een van onze fantastische LuXXyDoodle doodletjes.