Teefjes


Lizzy

Labradoodles Playground Lizzy     ALAEU-14907     WALA-1219-01070

Lizzy is geboren bij Labradoodles Playground in Nederland. Ze is een lief en gevoelig meisje, een medium. Ze heeft een prachtige caramelkleurige vacht. Ze geniet ervan om lekker los te lopen in het bos, ze zal er op toe zien dat iedereen mooi bij elkaar blijft. Door haar lieve, zachte karakter doet ze vele harten smelten. Lizzy woont bij ons thuis, ze is onze eerste australian labradoodle. 

 

Romy

Animosa's Doodles Romy    ALAEU-16814      WALA-00080127

Romy is geboren bij Animosa's Australian Labradoodles in Oost-Vlaanderen. Romy is een echte spring-in-het-veld, een mini. Ze heeft een mooie abrikooskleurige vacht met witte markeringen. Romy vind het heerlijk om bij je te knuffelen, ze vraagt deze aandacht door je te tikken met haar pootje. Ze is zo lief, slim en altijd even enthousiast. Wij genieten om haar bij ons in huis te hebben.

Floortje

LuXXyDoodles Floortje    ALAEU-18799     WALA00056548

Floortje is bij ons geboren. Een prachtig meisje, uit ons eerste nestje australian labradoodles, uit onze fantastische mama Lizzy en van papa Tazo, afkomstig van  Atlanta. Floortje is een heel mooi en dapper meisje. 

Floortje groeit op bij een liefdevolle familie in Oudsbergen, samen met haar hondenvriendjes.

Binnenkort meer over de avonturen van LuXXyDoodles Floortje.

 

Pippa

LuXXyDoodles Pippa   ALAEU-18800     WALA00056549

Pippa is bij ons geboren. Ze is een zusje van Floortje. Pippa was het kleinste van de meisjes en meteen ons hartendiefje. Ze heeft een sterk karaktertje en leert heel snel bij. 

Pippa groeit op bij een super fijne familie in Genk die haar veel aandacht en liefde geven. Pippa geniet ervan om samen met haar mensenvriendje op te groeien. Pippa is uitgegroeid tot een fantastische hond, energiek, lief en zacht karakter, eentje uit de duizend.

Pippa is inmiddels helemaal goedgekeurd, wij kijken enorm uit na haar nakomelingen.