Gastgezin

Wij vinden het heel belangrijk dat al onze honden de nodige aandacht, liefde en uitdaging krijgen. Omdat we dit niet alleen kunnen werken we met gastgezinnen.

Als gastgezin komt er een pupje van ons bij jullie wonen voor een hondenleven lang. In dit geval hoef je niet te betalen voor de aanschaf van je pup. Wij verwachten dat je hem/haar een liefdevolle thuis geeft. Daar hoort een goede opvoeding bij met voldoende beweging, mentale uitdaging en zeker ook voldoende knuffelmomentjes! Daarnaast zijn de gewone kosten van de hond voor jou, zoals het voer, de hondenschool en eventuele dierenartskosten. 

Alle kosten met betrekking tot het fokken zijn ten onze laste.

Voor een teefje betekent dit dat ze maximum 4 keer een nestje bij ons zal krijgen of tot de maximum leeftijd van 8 jaar mama mag worden. Gedurende de periode dat ze puppy's zal krijgen zal ze 8 weken bij ons komen logeren. Natuurlijk gaan we jullie hierbij betrekken en mogen jullie je hond en de puppy's komen bezoeken.

Voor een reutje betekent dit dat we hem af en toe komen ophalen en dezelfde dag weer terugbrengen. We verwachten van de baasjes van de reutjes hiervoor een flexibele instelling, we communiceren dit vooraf zo goed mogelijk wanneer we het reutje nodig hebben.

Wij zijn al enorm dankbaar voor de fijne samenwerking met de families die voor onze LuXXyDoodletjes een gouden mandje hebben voorzien.

Op regelmatige basis zijn wij op zoek naar liefdevolle gastgezinnen, ervaring met honden is een pluspunt. Heeft u interesse om deel uit te maken van onze LuXXyDoodle familie en woont u op max. 30 min afstand, stuur ons dan zeker een mailtje: luxxydoodles@gmail.com of neem contact op.